Toonzaal enkel open op afspraak - Kempische Steenweg 339, 3500 Hasselt


Genieten van je woning dankzij rolluiken

Wilt u dag en nacht optimaal van uw woning genieten? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing! Te veel zonlicht overdag of graag volledige verduistering   ‘s nachts? Met rolluiken demp je overtollig licht in een handomdraai!    Rolluiken garanderen daarnaast ook volledige privacy.

Gunstig voor je energie

Bovendien beveiligen rolluiken uw woning tegen inbraak. Automatische timergestuurde rolluiken gaan ’s morgens open en ’s avonds dicht, ook als u niet thuis bent en zijn de ideale misleiders voor inbrekers.

Ook zijn rolluiken goed voor uw dure energiefactuur. Ze houden in de winter namelijk de koude buiten en de warmte binnen. In de zomer vertragen ze dan weer de opwarming van het raam, waardoor het binnen koeler blijft.

Keuze uit topmerken

Redenen genoeg dus! Bij Rolluiken Pieters in Hasselt heeft u de keuze uit een uitgebreid gamma van inbouw- en voorzetrolluiken van de topmerken Harol, Becker, Verano en Alulux. We vervaardigen alle rolluiken zelf en kunnen zo de hoogste kwaliteit garanderen. Is uw rolluik stuk? Ook voor vakkundige herstellingen kunt u bij ons terecht. Met onze expertise zorgen wij voor een snelle en nauwkeurige herstelling van rolluiken.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!